Vern weer in de gips

JoZ // donderdag, 2 oktober 2008

Vandaag is Vern weer eens geopereerd, z’n derde operatie inmiddels. Gelukkig is het allemaal heel voorspoedig verlopen. Vern heeft zich in het ziekenhuis eigenlijk prima vermaakt, de ingreep zelf was zo klaar, en Vern was snel weer uitgeslapen, dus mocht hij ook snel weer terug naar de dagbehandeling. In eerste instantie was hij wel een beetje boos en verdrietig, maar toen hij eenmaal wat gegeten en gedronken had klaarde hij weer op en wilde hij weer “pelen”.
De dokter had wel nog een kleine verrassing voor ons in petto. Eigenlijk zou alleen Vern’s linkerbeen in de gips gezet worden, na een inkeping in de achillespees, maar omdat daardoor de spalk niet meer aan kan is ook zijn rechterbeen ingegipst, zonder inkeping weliswaar. Maar ja, eenmaal thuis liet Vern al snel zien dat hem dat niks deert. Hij heeft zo z’n draai weer gevonden.
Vern met mamaVoet in het gipsVern's hand Vern met ballon 2Vern met ballonVern speelt thuisEen reaktie op “Vern weer in de gips”

  1. maria Schrijft:

    Lieve Vern, wat ben je toch een dappere jongen. Oma hoopt dat je weer helemaal beter wordt en dat je over een maand weer loopt als een kievit. Heel veel kusjes van oma Maria.

Vertel het ons.