Sinterklaasintocht 2008

JoZ // zondag, 16 november 2008

Vandaag was het weer zover. Sinterklaas kwam aan… in Almere. Gelukkig wonen wij heel dicht bij Almere, dus we gingen op de fiets naar de sinterklaasintocht. Het was druk. Daarom gingen Nona en Vern op de nek om zo toch nog iets te kunnen zien. Nona zong uit volle borst mee. Vern werd opmerkelijk stil. Hij zat geconcentreerd voor zich uit te turen. Hij was niet bang, zelfs niet voor de zwarte pieten, maar was wel onder de indruk. Toen het afgelopen was en we weer weggingen zij hij wat beduusd: “Ik heb Sinterklaas gezien”.
Nona en Vern bij de Sinterklaasintocht 2008PietenbootZwarte PietDe PakjesbootJosette en NonaVern en JoeriDe Pakjesboot IIPakjesboot 11Een reaktie op “Sinterklaasintocht 2008”

  1. maria Schrijft:

    Wat een leuk begin van de dag om mijn computer aan te zetten op firefox te klikken en dan verrast te worden met die leuke Sinterklaas foto’s. Liefs Maria

Vertel het ons.