De eerste mooie lentedag!

JoZ // dinsdag, 29 april 2008

Vern laat zijn treintje een rondje maken door de achtertuin.

vern met trein
Een reaktie op “De eerste mooie lentedag!”

  1. maria Schrijft:

    Het was zondag 27 april toen Josette, Frans en mij van het vliegveld in Eindhoven op kwam halen. ’s Middags om 3 uur. Het was fantastisch weer, 22 graden. Het was alsof we nog in Valencia waren. Met Josette mee naar Joeri, Vern en Nona die zaten te wachten op opa en oma die hun kleinkinderen twee weken hadden moeten missen. Ze zaten samen thee te drinken uit het rood met wit genopte theeserviesje. Wat was Vern gegroeid in die twee weken. Hij praat volop en klom zomaar op mijn schoot wat mij echt ontroerde. Nona zat al bij Frans op schoot want dat is haar grote vriend. Een heerlijke afsluiting van onze vakantie in Valencia met een maaltijd buiten op het achter terras. Bedankt, oma Maria

Vertel het ons.