Gent

Joeri // maandag, 6 augustus 2007

terrasFijn een weekendje naar Gent.

Op vrijdag uit Bergen vertrokken en in een oververhitte auto naar Gent. Gelukkig geen file. Het bed-and-breakfast heet Absolute Home. De poort zag er niet veelbelovend uit, maar daarachter blijkt het geweldig. Een grote tuin, een prima kamer en geweldig fijne mensen die ons heerlijke Gentse waterzooi serveerden. Lekker buiten eten.

De zaterdag bezoeken we Gent. Museum, terras, boottochtje, wandeling. ’s Avonds gaan we naar een soort ‘Parade’ in de tuin van een landhuis even buiten Gent. nona en josette in een bootje joeri en vern in een bootje bootje

Op zondag fietsen we de Leistreekroute, althans een verkorte versie daarvan. Het was erg zonnig. ’s Middags zitten we in de tuin. Voor Nona was het erg fijn om met Kato en Bert in hun enorme boomhut te kunnen spelen. ’s Avonds eten we in de stad.vriendjes
’s Maandags weer naar huis.nona in bootje
Een reaktie op “Gent”

 1. Absolute Home Schrijft:

  Dag fijne gasten,
  Wat was het leuk om jullie famillie rond ons heen te hebben, het was voor ons ook een verlenging van onze vakantie en zeker ook voor de kinderen.
  Ik hoop dat jullie nog lang kunnen nagenieten en dat zoveel mogelijk mensen jullie site komen bekijken en ook zin krijgen om eens een paar daagjes bij ons te logeren.
  Hopelijk tot nog eens, de kinderen worden samen groot dus dat matcht altijd.
  Dikke kussen aan jullie allen.
  De Crispyntjes - Joël, Chantal, Kato en Bert

Vertel het ons.