Zaanse schans

Joeri // woensdag, 1 augustus 2007

Vandaag gingen we naar de Zaanse Schans. Een rivier met oude molens.
Nona vond de klompenfabriek geweldig. We kregen te zien hoe klompen worden gemaakt en we konden er vele verschillende kopen. Nona zag er wel een paar die ze wilde hebben. Nona en Josette gingen in een molen om te zien hoe die werkt, maar kwamen erachter hoeveel hoogtevrees ze ook alweer hebben. De ring rond de molen waar de kop om kan draaien bestaat uit planken met gaten; te hoog voor Nona en Josette. Vern en ik bleven beneden bij de waterkant. Om de paar minuten kwam er een vliegtuig van Schiphol over, dat vond Vern erg mooi. Op de terugweg werd Nona van het lopen wel een beetje moe. We namen nog een ijsje en gingen naar weer naar ons huisje in Bergen. toeristen op de molen klompen machine klompen te koop nederland molenland mooie molen molenwieken vanuit de molen vern met bloem moe van het lopen
Vertel het ons.