-STHLM:- 4

Joeri // donderdag, 7 augustus 2003


EERDER dan anders beginnen we de dag, anders moeten we wel erg snel weer weg. Het blijft even druk in de ontbijtzaal. De koffer mag in een opberg hok.Gezellig lopen we naar de stad. Daar drinken we koffie in het kultuurhuset en nemen de T naar een winkel wijk. Aan het begin van de straat zijn veel kleine winkeltjes met duur glas en dure schilderijen, langzaam veranderd de straat in een boodschappen straat. Dan draaien we weer om om te lunchen.In het hotel staat onze koffer geduldig te wachten, het is half drie, tijd om naar huis te gaan.
Stukje lopen, T-baan naar centraal station, Express trein naar vliegveld, Vliegen, Bussen naar auto, Rijden naar huis.Rond elf uur zijn we weer thuis, het is hier erg heet in huis. Op Nona’s kamer is het 32 graden.


Vertel het ons.