Veelzijdig talent

admin // woensdag, 19 oktober 2005

Na op muziek een fraaie tekening gemaakt te hebben, die opa sterk aan Picasso deed denken, vermaakt ze opa en oma vanaf de tafel met het meezingen van Ouwe Jacob die achter het raam zit en tevergeefs wacht op de terugkeer van zijn dochter Anna Susanna die er met een chauffeur van door is.
Even later wil ze de balpen van opa om “iets” op te schrijven. Het worden nullen en enen, ofwel onderstreepte getallen. Dan wordt het opa Frans te gortig en haalt er een boek van Picasso bij, want ook dát komt hem van de meester bekend voor, al denkt oma Maria meer aan de nullen en enen in computertaal.Een reaktie op “Veelzijdig talent”

  1. joeri Schrijft:

    Ja enen en nullen.
    Volgens ons zijn het oogjes en mondjes. Inmiddels zijn er ook neusjes bij gekomen.

Vertel het ons.