Josette naar Amerika

Joeri // maandag, 12 april 2010

Josette is voor drie weken naar Amerika.
Afgelopen zaterdag hebben we haar op schiphol uitgezwaaid. Dat was erg zwaar vooral voor Nona. Maar Josette en ik konden het ook moeilijk droog houden. De dag ervoor waren we met de trein naar schiphol gegaan. Vern en Nona ook in de trein, heel erg lief, maar als Nona aan het vertrek dacht had ze het erg zwaar. In een bistro bij het Marriot hotel gegeten. Hoewel, Vern lustte niet zoveel, hij was erg moe.
Zaterdag mocht Josette inchecken en hadden we nog wat gedronken in een schiphol restauratie, toen moest ze toch echt naar de gate.

Vern en Nona waren erg lief op de terugweg in de trein. In de stad hebben we maar iets leuks voor iedereen gekocht. Een echte barbie voor Nona, dino’s voor Vern en ik een Lego Racers. Daar hebben we thuis flink mee gespeeld.
’s Avonds allemaal in het grote bed, maar morgen weer gewoon.Vertel het ons.