Kraamhulp

Joeri // dinsdag, 18 februari 2003

 Vandaag was onze kraamhulp voor het laatst.De afgelopen dagen heeft ze goed voor ons gezorgd. Voorgedaan hoe Nona te verschonen, hoe haar te baden, ons gerust gesteld dat die rode vlekken heel normaal zijn, en ondertussen het huis schoon gehouden en de visite opgevangen.Suzanne, heel erg bedankt.Een reaktie op “Kraamhulp”

  1. Lian Aelmans Schrijft:

    Hallo Joeri!

    Even een vraagje tussendoor, we zijn alweer bezig met de nieuwe Int, en daar hoort Nona natuurlijk ook in te staan! Zou jij misschien een klein stukje (250 woorden max.) over Nona willen schrijven? Hoeft niet meteen hoor, maar als je volgende week even tijd hebt, graag!!
    Geniet nog ff van je vrije dagen samen met Nona en Josette en dan zien wij jou volgende week weer!

    Groetjes Lian