Ik zwaai af

JoZ // vrijdag, 16 februari 2007

Vandaag vierde Nona haar 4e verjaardag op de creche en het was meteen ook haar afscheidsfeestje. Het was reuze gezellig. Angela had een prachtige vlinderkroon gemaakt. Er werden verwoedde pogingen gedaan om 4 kaarsjes brandend te krijgen en toen dat eindelijk was gelukt wilde Nona ze meteen maar weer uitblazen. Er werd uit volle borst gezongen en getrommeld, wel vijf liedjes ofzo. Daarna trakteerde Nona op roze tomsoesjes (zelf uitgekozen) met smarties en slagroom. Ze kreeg een mooie tekening met koe-gum van Lotte, stiften waarmee je op het raam kunt schilderen (bedankt, meiden!), en een prachtig boek met daarin allemaal kunstwerkjes, van haarzelf en van de leidsters.

’s Middags, toen ze naar huis ging, riep ze heel stoer naar iedereen: “Daaag, ik ga naar de basisschool”. Maar eenmaal in de auto moest ze toch huilen en viel daarna pardoes in slaap. Een enerverende dag, dat zeker.

feest_kaarsjes.jpg feest_kaarsjes-uit.jpg feest_met-krijt.jpg
feest_met-kus.jpg feest_met-krijt.jpg
feest_met-boek.jpg feest_met-soes.jpg
feest_met-angela-en-evelyn.jpg
Een reaktie op “Ik zwaai af”

  1. Evelyn Schrijft:

    Hi lieve Nona! Hoe bevalt het op de basisschool? Leuk dat je afscheids/verjaardagsfeestje ook op je site staat! Vraag even aan mama of ze die foto van Angela, jou en mij ff wil mailen. Die vind ik helemaal super! Die fotos van Tessa en jou ook trouwens. Net echt twee zusjes! ;-)
    Tot gauw, als mama en papa weer eens een avondje weggaan! Kunnen we weer eens memory spelen!

    Liefs en een dikke kus,
    Evelyn

Vertel het ons.