Mooie Pinksterdagen

Frans // woensdag, 3 juni 2009

Nona en Vern gaan een Pinkster weekend kamperen met oma Anne en opa Frans op het Witven in Veldhoven.

Pappa en mamma zijn nog niet op weg naar Antwerpen of de auto wordt vol geladen of …. zoef rijden maar. Dan 2 tenten opgezet. Een voor Nona en vern en een voor opa en oma. dat is best vermoeiend, daarom maar eens proberen een dutje te doen.maar dat is niet echt waarvoor we komen . Dus de badpakken aan en op weg naar het strand en het water. Lekker zwemmen en spelen in de speeltuin. Een ijsje gaat er altijd wel in.

Na de douche doodmoe gaan eten in het cafetaria en dan naar bed. Met zijn tweeen alleen in een tent gaat dat wel goed? Gaat dat wel goed, dat gaat fantastisch. Om 5 uur even wakker omdat de voet van vern pijn doet. Wat lekkere zalf erop en maar weer slapen. het ontbijt in de ochtendzon. Heerlijk zo buiten in de frisse lucht. Het luchtkussen van gisteren is niet vergeten dus snel er naar toe. daar is ook het animatieteam dat een potje laat beschilderen waar je bellenblaas spul in krijgt. lekker bellen blazen!

Na de lunch weer heerlijk naar het strand , zwemmen en heerlijk in de modder spelen en lekker kletsen met oma. Na de douche weer naar huis want pappa en mamma komen er al weer aan.

Kortom een heerlijk zonnig pinksterweekend.

Lekker zwemmenDe sprong09-vern-22.jpgKlaar voor het karweiLekkere melkVern onbijtEten in de ochtend zon
Vertel het ons.