Waterman / Geit

Joeri // woensdag, 11 september 2002

Volgens de chineese astrologie wordt onze kleine een Geit:

Geit

Ik het lievelingskind van de Natuur. Ik vertrouw en wordt beloond met vertrouwen. Het geluk lacht mij aanmoedigend toe. Alles bloeit in de tederheid van mijn liefde. Ik streef naar het vinden van schoonheid in alles dat ik aanschouw. Ik ben bekoorlijk van uiterlijk en gracieus in beweging.

Geiten zijn elegant, charmerend, dol op de natuur en zijn vooral artistiek. Mensen die dit teken hebben zijn de meest creatieve mensen. Zij zijn ook erg delicaat, hun goede manieren en charme brengt hun veel mensen die hun bewonderen en veel vrienden.

Geiten zijn onzeker. Ze moeten zich geliefd en beschermd voelen. Ze zijn raken snel verwikkeld in ingewikkelde zaken, daarom zijn ze meestal verlegen om de confrontatie te zoeken en trekken zich terug als er moeilijke beslissingen genomen moeten worden.

Geiten zijn dromers. Soms zijn ze pessimistisch, terughoudend en overbezorgd. Ze kunnen ook soms lui zijn. Ook zijn ze geobsedeerd in hun verschijning. Dit speelt een enorme rol in hun persoonlijke evenwicht. Als ze er niet op hun best uit zien dan zijn ze misschien bang om de deur uit te gaan.

Door hun ongeorde aard is zaken doen niet echt het sterkste punt van een geit. Geiten zullen beter uitblinken als schilder of schrijver en zal zeker een loopbaan waarvoor artistiek of creatief talent nodig is aan kunnen.

Geiten zijn heel romantisch en gevoelig. In relaties kunnen ze soms een beetje bazig en lui zijn maar met hun vriendelijke en veel gevende aard zal het moeilijk zijn om een geit te weerstaan.Geen commentaar meer mogelijk.