Vorderingen in de zwangerschap

JoZ // zaterdag, 3 december 2005

Flink wat vorderingen in de zwangerschap:
- 37 weken en dus thuisbevallingsmateriaal
- Sinds een week met verlof
- Al 14 kilo zwaarder
- Kinder- en ouderkamer (bijna) helemaal gereed - op een paar lampjes na
- We zijn er vrijwel zeker uit wat de naam betreft (raden mag!)
- Toch nog maar een foto gemaakt van de dikke buik

Het gaat allemaal prima met mij en de baby, al wordt het allemaal wel een beetje zwaar. De verloskundige verwacht een 8-pondertje en zo voelt het inmiddels ook wel. Hoewel ik ervan overtuigd ben dat de baby nog wel even op zich laat wachten, ben ik er toch wel erg mee bezig. Voor Sinterklaas kon ik eigenlijk alleen kadootjes bedenken die met de baby te maken hadden. Die staan nu dus op mijn lijstje met suggesties voor kraamkadootjes:
- Muziekmobiel van de Hema
- Wrapper Dotty (van Lodger)
- Lief lampje (zie www.lieflampje.nl)
- ….Vertel het ons.