Pinksteren

JoZ // zondag, 15 mei 2005

   Vandaag hebben we de dag samen doorgebracht.
Het was zeer regenachtig deze morgen dus we kunnen niet naar buiten.
's Ochtends flink wat TV gekeken, villa achterwerk, en toen dat echt te moeilijk werd hebben we naar Assepoester gekeken. "Waar is de prins nou?".
Het middag dutje hebben we maar vroeg ingezet, na een lunch met worstjes.
Nona sliep goed en ik heb wat gecomputerd. Mijn Laptop staat bij m'n moeder dus computeren kan nu alleen nog boven, dat is wel goed want dan heb ik beneden alle tijd voor Nona.
's Middags meteen aan het verfen, dat had ik 's ochtends al beloofd. En daarna afwassen. Dat heeft ze echt heel lang staan doen. Ze was dan ook goed nat. Gelukkig had ik nog wat kleren die wel in de was mochten nog op de poef liggen.
's Avonds eten we zalm met aardappel puree en brokkoli, Nona eet weer lekker door.
Natuurlijk wil ze een groot ijsje. Ja maar dan zijn ze wel op.
Het is mooi weer geworden en ik besluit dat we toch nog naar buiten gaan. Met wat oud brood gaan we op de fiets naar de eendjes. Daar heeft Nona veel zin in. Wel vindt ze dat ik verkeerd rij. Als we in de Genneper park bij de molen heel veel hongerige eendjes zien heeft ze het erg naar haar zin. In galop rent ze achter de eenden aan. En ik ben steeds bang dat ze in de rivier beland. Had ik nu toch maar extra kleren mee genomen.
"Pas op he" roep ik steeds. "Kijk je uit?". Daarna gaan we nog eendjes kijken in het stadswandelpark. Nona springt op elke wipkip die ze tegenkomt.
Tegen half negen zijn we weer thuis. Na een stukje incredibles en wat melk gaat ze moe naar bed.Geen commentaar meer mogelijk.