Paasweekend

JoZ // maandag, 28 maart 2005

   Het is Pasen. Nona schildert paaseieren. Ze heeft een klein verfsetje gekregen en kleurt de eieren samen met papa in allemaal vrolijke kleuren. Van opa en oma krijgt ze een paasmandje met daarin een grote paashaas van chocolade. Ze snoept zich er helemaal vol aan.

Op 1e Paasdag maken we, na de paasbrunch, een wandeling in de bossen van Waalre. Daar is de paashaas blijkbaar ook geweest, want Nona vindt er wel vijf chocolade-eitjes.

Op 2e paasdag gaan we met de hele familie Gevers naar Parc Zoo in Overloon. Daar hebben ze apen, kamelen, vogels, een dwergnijlpaard en nog heel veel meer dieren. Nona kent er al een heleboel. Er is ook een kinderboerderij en speeltuin. Daar kun je je ook laten schmincken. Dat wil Nona niet. De anderen wel. Ida wordt een lieveheersbeestje, Julia een hondje, Maxime een poesje en Guus een olifant.Geen commentaar meer mogelijk.