Nona 2 jaar

Joeri // vrijdag, 11 februari 2005

   Vrijdag 11 Februari werd Nona 2 jaar. Dat hebben we gevierd! 's Ochtends kreeg Nona al een kadootje op bed: Pop Annabelle kan kirren, lachen, huilen, slapen en een flesje drinken. Gelukkig kun je haar ook uitzetten!
Op de Tuimelaar trakteerde Nona op Nonatoetjes. Margriet, Ilse, Tamino, Jens, Jordy, Finne en mama zongen alle verjaardagsliedjes die ze kenden. Daarna mocht Nona haar kadootjes uitpakken. Ze kreeg een houten puzzel van de Pebbles en een koffer met dierenboekjes van Brigitte, Marco en Jens. Nona vond het allemaal prachtig, maar kon niet wachten tot ze de kaarsjes uit mocht blazen.
Zaterdag hadden we een verjaardagsfeestje thuis. Alle opa's en oma's kwamen, Marian en Jan-Karel waren er, tante Ellen en natuurlijk de 3 biggetjes: Ida, Kees en Guus. Ook zij brachten allemaal kadootjes mee. "Wat zit erin?" vroeg Nona dan. "Uitpakken!", zeiden wij, maar Nona vond het papier zo mooi dat ze het niet wilde scheuren. Of toch wel,… maar heel voorzichtig en netjes. Nona kreeg blokken, kralen, ministeck, heel veel boekjes en een blauwe slee en rode zonnebril voor op de wintersport. Die werden natuurlijk meteen even getest, op het droge. Nona had heel veel lol en 's avonds was ze erg moe, maar ook een beetje misselijk. Ja, dat krijg je als je taart, chips, spekjes en ranja kombineert met kaas, worst en olijven. Maar dat hoort wel een beetje bij een goed feest, niet dan Nona?Een reaktie op “Nona 2 jaar”

  1. Hugo Schrijft:

    De plaatjes bij 2 jaar en Oma doen het niet