Archief van mei, 2006

Nona’s tekeningen

zaterdag 20 mei 2006 // JoZ

Nona maakt al hele mooie tekeningen:

Broer en zus

zaterdag 20 mei 2006 // JoZ

Nona en Vern beginnen al dikke vrienden te worden. Vern is altijd heel enthousiast als hij Nona ziet. Samen met een van de leidsters van de creche bracht hij een bezoek aan de groep van Nona. Omdat hij heel vriendelijk is, gaf hij iedereen die er een beetje moeite voor wilde doen wel […]

Moederdag 2006

zaterdag 20 mei 2006 // JoZ

Nona heeft op de creche een prachtige kandelaar gemaakt, voor moederdag. Op het hartje staat de tekst: Samen met een kus en een lach, geef ik jou deze bloem voor moederdag. Dikke kus van Nona.
Ik ben apetrots op mijn meisje. Maar ze wil geen meisje meer heten, want ze is al groot!

Weekendje Emmen

zaterdag 20 mei 2006 // JoZ

Tijdens mijn laatste weekendje verlof huurden we een Centerparkshuisje in de buurt van Emmen. Veel leuker dan Hawaii, vond Nona.

Bijna twee hele dagen in het zwembad doorgebracht. Nona kreeg maar geen genoeg van de grote glijbaan, de grotten, en het onderwaterzwemmen. Ook Vern kon lekker in het water, omdat hij even geen […]

Vern met rode gipsjes

zaterdag 20 mei 2006 // JoZ

Omdat Vern niet in bad kan, wassen we hem op het aankleedkussen. Nu weten we waar die hondenbakken voor zijn. De foto is gemaakt rond 1 April ‘06, toen Vern ongeveer 3 maanden oud was.

Lief manneke

donderdag 18 mei 2006 // Joeri

Meer bewegend beeld op onze site.
Bijvoorbeeld van ons lief manneke: Video>

Barcelona

woensdag 3 mei 2006 // Joeri

Josette heeft een nieuwe stoel gekocht.
Eentje die ze al langer wil hebben. Bij ons staat hij in het wit het mooist. Beneden, bij de box, is alleen op dit moment geen plaats voor de stoel. Misschien moet de salontafel er ook wel uit.
Video>